389 بازدید
مجله
دوشنبه ،04 اسفند 99
گوشت طیور یکی از اصلی ترین و به صرفه ترین منابع تأمین پروتئین در کشورهای مختلف میباشد. با توجه به افزایش جمعیت و نیاز بیشتر به منابع پروتئین، پرورش طیور نیز در دهه های اخیر بسیار گسترش یافته است. هم راستا با این صنعت و برای افزایش ظرفیت تولید جوجه های گوشتی، پیشرفت های قابل توجهی نیز در عرصه تجهیزات مرغداری صورت گرفته است.
در نتیجه این پیشرفت ها، دوره پروار جوجه ها و بسیاری از هزینه های تولید کاهش پیدا کرده اند. با وجود اینکه هنوز هم در کشور، بسیاری از مرغداران به روش سنتی و به شکل پرورش بر روی بستر اقدام به پرورش طیور گوشتی می نمایند، اما در بسیاری از استان ها شیوه های جدید و مدرن پرورش طیور عملی شده است.
تگ ها